HearthStone

SKIVE LAN – Hearthstone turnering
Dato – 12/05-2017 klokken 20.00
Sign-up lukker klokken 20.00 på dagen (
https://www.toornament.com/)
Spil format: Standard (http://hearthstone.gamepedia.com/Standard_format)

Turnerings format: Single elemination, BO5, 1 Ban (conquest)

§Regler
$1.0 Deltagelse
Ved deltagelse i hearthstone konkurrencen accepterer deltageren dette regelsæt. DETTE ER ET “LAN EVENT” ingen spillere er tilladt udefra

§1.1 Generelt
Admins har til hver en tid ret til at gå i mod reglerne, for at sikre den bedst mulige turnering for alle.

§1.2 Ettikette
Vi forventer god og ordentlig opførsel fra alle parter. I tilfælde af at der opstår problemer eller spørgsmål rettes der hendvendelse til admin.

§1.3 Turnerings regler
Turnerings formattet er standard only, det vil sige ingen wild kort, læs mere om standard formattet her: http://hearthstone.gamepedia.com/Standard_format
Alle kampe spilles bedst-af-5, det vil sige at deltagerne skal medbringe 4 forskellige decks og classes til hver kamp, hvoraf begge spillere banner en af modstanderens  classes. DET ER IKKE TILLADT AT SKIFTE DECKS ELLER KORT MELLEM KAMPENE

Inden kampen starter SKAL en eller begge spillere henvende sig til admin for at få udleveret battle-tags og melde kampens start. Ved uenighed om kampens resultat skal spillerne fremvise screenshots af hver enkelt kamp-afslutning. DET ER SPILLERNES EGET ANSVAR AT TAGE SCREENSHOTS.

Det er ikke tilladt at vinde mere end 1 gang med samme class og deck per kamp. I tilfælde af uafgjort spil, vil kampen blive genspillet med samme class og deck.

Hvis modstanderen ikke møder op 15 minutter efter annonceret kamp start, er det diskvalificerings grundlag.
HUSK AT TAGE SCREENSHOT AF DIT FORSØG PÅ AT ADDE OG SKRIVE TIL DIN MODSTANDER

Kampen starter når begge spillere er i deck selection screen. Det er vigtigt at tage et screenshot af din deck selection screen da din modstander kan forlange screenshots af dine decks du har til rådighed. Dette gøres for at sikre at begge spillere kun har 1 deck per class. Det vil sige du må ikke have mere end de 4 decks du spiller med.

Vi spiller med private decklists, det vil sige i skal sende jeres 4 decklists til admin på skive LANS’ discord.

§1.4 Snyd og spectating
Intet brug af third-party software UDOVER div. decktrackers. ALT hvad du kan gøre med pen og papir er tilladt. Spillere der på andenvis bliver taget i snyd/sniping bliver diskvalificeret. Der vil være admins tilstede under de fleste af kampene.

§1.5 Disconnects og tekniske fejl
Som deltager er du selv 100% ansvarlig for din forbindelse, hardware og software virker som det skal. Hvis du er så uheldig at du bliver disconnected fra en kamp, ses spillet som tabt fra din side. Hvis der er problemer med Blizzards servere vil kampen blive genspillet. HUSK ALTID AT TAGE SCREENSHOTS AF WINS OG DISCONNECTS SOM BEVIS TIL ADMIN.

I kan med FORDEL bruge GYAZO til at dele og tage screenshots, det er nemt og hurtigt.
https://gyazo.com/download

Vi ønsker alle en god tunering.