League of Legends

tumblr_static_22924_league_of_legends

Der afholdes konkurrence i League of Legends 5 vs. 5 med præmier til vinderne, størrelse på præmierne er ikke fastlagt endnu. Du kan læse mere omkring præmierne ved at trykke her

Der spilles på EU West (EUW) og der spilles i Draft mode. Der spilles bedst ud af 3. Det første hold som ødelægger modstanderens nexus har vundet spillet.

Hvis der anvendes cheat eller trejdeparts programmer, der ændre på standard indstillingerne, vil holdet bliver udelukket og det modsatte hold vil vinde. Der skal kunne fremvises optagelse af hvert game.

Minimum 2 fra hvert hold skal tage screenshots af picks and bans, samt den endelige score når kampen er slut, dette skal bruges som bevis for kampens resultat.
Umiddelbart efter kampen rapporteres resultatet til en admin. Fejlmelding af resultatet i større omfang, kan resultere i default win til modstanderen. Begge hold er ansvarlige for at tage screenshots af resultatet.

SkiveLAN har ret til at ændre i reglerne på et hvert tidspunkt, hvis det findes nødvendig, det er deltagerne eget ansvar at holde sig opdateret omkring reglerne. Ved deltagelse til SkiveLAN accepterer man de gældende regler.

Tilmelding starter når dørene åbnes.